keuken in vakantiewoning

Keuken in vakantiewoning 05.4.4

Keuken in vakantiewoning. In Duitsland heeft men de gewoonte de keuken bij vertrek mee te nemen. Ook in vakantiewoningen. Aan dat idee moet u vast even wennen.

De huurder kan eigenaar van de keuken zijn. Huurder of eigenaar haalt de keuken bij vertrek of verkoop eruit. Voor verkoop of het volgende huis. Erg onhandig en het kost meer dan het opbrengt.

Dus bij aankoop van een vakantiewoning even opletten. Blijft de keuken erin? Of mag u straks een nieuwe keuken aanschaffen.

Wij maken graag reclame voor een bedrijf dat ons echt goed heeft geholpen. Na slechte ervaringen met Verzekeringen in Kassel, Unitymedia en EWF nu een positieve beoordeling voor Schaumann.

5 sterren voor Schaumann in KORBACH.

Een nieuwe Keuken van Schaumann Korbach

Veel bedrijven verkopen keukens. Maar de installatie zit er dan niet bij. De klusser plaatst zelf zijn keuken. Maar als u niet zo handig bent hebt u hulp nodig. Dus op zoek naar een normale en eenvoudige keuken voor een vakantiewoning, met installatie door een vakman.

Kantoor-keuken

Een voorbeeld van een kantoor- keuken in vakantiewoning.

Kantoor-keuken in vakantiewoning

De eerste tips.

Er is een gewone inductieplaat met twee kookvelden die op 220 Volt gaat. Dus geen sterkstroom of krachtstroom nodig. En verplaatsbaar. Ook buiten te gebruiken. Geen gat in het werkblad van de keuken in vakantiewoning.

Wat denkt u van de Airfryer erbij. In Duitsland nog een onbekend apparaat. In Nederlant voor minder dan 100 Euro overla verkrijgbaar.

Eventueel een magnetron erbij. Dan hebt u toch echt alles om te koken. Geen inbouw apparatuur, gewoon de stekker in het stopcontact. Alles verplaatsbaar. Hoe simpel kan het zijn.

Wij hebben een kantoorkeuken bestelt. Met vaatwasser en afzuigkap. Zonder ingebouwd kookveld. Wel een circulatiekap met koolstoffilter. Dankzij een meedenkende verkoper. En zelfs een oplossing voor de inbouwkoelkast. Die wij al bij AO.de hadden besteld. Keuken in vakantiewoning.

www.moebel-schaumann.de/kuechen/kuechenplaner/

Situatie

Hieronder de situatie waar de kantoor keuken in vakantiewoning komt. Voldoende stopcontacten.

kantoorkeuken in vakantiewoning

Kantoorkeuken in vakantiewoning

Ontwerp kantoorkeuken.

Ontwerpkeuken
Ontwerp van de keuken in Lichtenfels

Alles op papier, in dit geval pdf, zie onderstaand document als voorbeeld.

De maten van de keuken

Heel handig om de maten van de muur en aansluitingen te hebben.

de maten van de keuken
de maten van de keuken
de maten van bovenaf
de maten van bovenaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *