Afval Müll (08.04)

Afval Müll. Das Entsorgen von Abfällen in unseren Containern kostet Sie viel Geld und ist auch a-sozial. Es ist eine Umweltstraftat und eine Straftat. Eigentümer wissen, dass man in Geismar Müll kostenlos abgeben kann.

Afval Müll

Afval Müll

Die Container sind nur für Eigentümer und deren Gäste zugänglich. Die Bilder gehen nur zum Polizei. Umweltkriminalität ist strafbar.

Eigenaren weten dat zij in Geismar GRATIS hun afval kunnen brengen!! Afvaldumpen in onze containers kost u veel geld en is ook a-sociaal. Het is een milieudelict en strafbaar. Er zijn wel bepaalde maximummaten voor balken en bedden. Alles boven 1.50 m. kan een probleem geven. Even vooraf informeren kan helpen.

De containers zijn alleen toegankelijk voor bevoegde personen, de eigenaren en hun gasten. Anderen zijn niet bevoegd hun afval te deponeren.

Vraag een bewijs aan de gemeente

Afval, Müll kun je als eigenaar wegbrengen bij het afval station. Vraag even vooraf aan de heer Caspar van de gemeente een bewijs dat je eigenaar bent en dan kun je je afval daar brengen.

Afval Müll

afvalstation Geismar
openingstijden afval station Geismar
Afval Müll

Elektro afval

Kapotte Senseo, TV, lampen, etc.? Niet in onze afvalbakken dumpen. U brengt het gratis naar Geismar.

Senseo moet naar Geismar, gratis afgeven.
Gratis afgeven in Geismar !!

Wc bril en stoelen afgeven in Geismar, kan in de plasticbak.

Batterijen

Battreijen gratis agfgeven in Geismar.

Bouwafval en tuinafval gratis ! naar Geismar

Bouwafval gratis afgeven in Geismar.

Wasmachine: afgeven in GEISMAR!!!

Sie bringen die Waschmaschine zu Geismar

Wasmachine en kookplaten? Afgeven in Geismar !!

Nachtspeicherofen entfernen

Voor het verwijderen van de Nachtspeichers zijn enkele bedrijven actief. Kosten circa 100,- per Nachtspeichers. U kunt de Nachtspeichers ook demonteren. De inhoud neemt u mee naar de stort in Nederland. Oud ijzer wordt regelmatig opgehaald en kunt u langs de weg zetten. Let op de stenen niet in de tuin leggen. Dat is een milieudelict. De stenen bevatten nikkel. Dus niet aan de stenen likken!! ;-).

Computers, Beelschermen? Naar Geismar

Sie bringen den Computer zu Geismar

Afval Mül naar Geismar

Afval Mül naar Geismar
Afval Mül naar Geismar

Plastic stoelen, Tapijt, vloerbedekking naar Geismar.

Koelkast? Naar Geismar

Sie bringen den Kühlschrank zu Geismar

Strafrechtlich handelt es sich bei der Entsorgungsaktion um einen Unerlaubten Umgang mit Abfällen der nach dem §326 des Strafgesetzbuches mit Geldstrafe oder sogar einer Freiheitsstrafe geahndet werden kann.

CONTAINERS Vol

Mail even naar de heer Caspar van de gemeente, Bel even de heer Caspar van de gemeente. PS. in het weekend kunt u wel mailen, bellen heeft niet veel zin.

Illegale dump

MILIEUDELICTEN

Milieudelikten

BETRETEN FüR UNBEFUGTE VERBOTEN

Onze afvalcontainers mogen alleen door de eigenaren en hun gasten worden gebruikt. Personen die hier geen woning op het park hebben mogen hun afval niet in onze containers gooien.

Openingstijden Geismar

Nachtspeicherofen Afval Müll

Niet erg slim om de stenen van een Nachtspeicher in je tuin te leggen. Is een zwaar milieudelict. Als ze nat worden geven ze hun giftige stoffen af. Chroom.

Es ist nicht sehr klug, die Steine ​​eines Nachtspeicher in Ihren Garten zu legen. Ist ein schweres Umweltverbrechen.

Müll Afval
Afval
Afval Müll
Afval Müll