BEADCOM

BEADCOM (40)

Beadcom (40), vakantiewoningen. In dit Hoofdstuk staan onze Algemene Voorwaarden. U kunt documenten downloaden die we gebruiken bij bezichtigingen.

ALGEMENE VOORWAARDEN (AV)

downloaden

INTRODUCTIE

Even voorstellen.

BEADCOM 40 Han van Wieringen

ALGEMENE VOORWAARDEN

BEADCOM ferienhausfrankenau vakantiewoningen

Tarieven

No cure No Pay: Beadcom

geen resultaat? Geen betaling.

BEADCOM

NO Cure No Pay BEADCOM

Inschakelen derden

Hulp van buitenaf.

Eigendomsvoorbehoud BEADCOM

GEHEIMHOUDING

Niets doorvertellen.

Geschillenbeslechting BEADCOM

Fragenbogen controlelijst bezichtigingen

De verkoper is verplicht eerlijke en juiste informatie aan te leveren. Wij gebruiken een vragenformulier. De verkoper vult het formulier in.

Bezichtigingslijst  Beadcom
BEADCOM, Bezichtigingslijst,

UITGANGSPUNTEN OM TE WETEN

De bemiddelaar bij de verkoop heeft uiteraard niet het laatste woord in de onderhandelingen. De eigenaar beslist aan wie het object wordt verkocht.

Bei dem genannten Kaufpreis handelt es sich nicht um den tatsächlichen Kaufpreis, sondern um einen unverbindlichen Angebotspreis. Die Zustimmung unserer Auftraggeber(in) ist Voraussetzung für den Erwerb.

PROVISIONSFREI ODER?

Wij spreken vooraf met u af welk provisiesysteem er wordt gehanteerd. Het Nederlandse systeem of het Duitse systeem.

Bij verkoop werken we in príncipe uitsluitend voor de verkoper. De koper koopt dan Provisionsfrei, omdat de verkoper een afspraak heeft over de provisie bij een succesvolle verkoop.

Overigens wordt over de makelaarsprovisie geen belasting betaald.

De Duitse makelaar werkt anders en wil de Provisie bij de koper halen. Maar dat moet wel in de verkoopadvertentyie zijn opgenomen.

Dan is de volgende tekst gebruikelijk. Als in de advertentie staat dat u de koper de provisie gaat betalen, dan is die provisie al verschuldigd als de leter koper informatie vraagt aan de makelaar. Een vreemd systeem.