20.4 Vakantiewoning kopen- Duitsland

Waarom u beter in Duitsland een woning kunt kopen?

Kopen-Duitsland. Bereikbaar, Betaalbaar en Betrouwbaar.

Kosten

Kopen in Duitsland. Het kopen van een woning in Duitsland brengt kosten met zich mee. Zoals de overdrachtsbelasting. En jaarlijks de gemeentelijke belastingen. Vergelijkbaar met Nederland. Let op, bespaar op de makelaars-kosten.

Levensonderhoud

De BTW in Duitsland is lager. Levensmiddelen in de supermarkt zijn 15 procent goedkoper. Drogisterij artikelen zijn goedkoper. Brandstof is goedkoper. Tanken over de grens in Duitsland bespaart 5 tot 10 Euro op de branstofkosten per tankbeurt.

kopen-Duitsland
kopen in Duitsland

Gastvrije bevolking

Duitsers zijn gewend aan Nederlandse bezoekers. Duitsland is ook het meest bezochte vakantieland door Nederlanders. Dus helemaal geen zonnige Spanje bestemmingen, maar kopen in Duitsland.

Bereikbaar

Regelmatig zijn er problemen met vliegverkeer. U zult maar een huis in Portugal hebben. Duitsland is altijd goed bereikbaar met uw auto en met de trein.

kopen-Duitsland
kopen in Duitsland

Het weer en uw gezondheid

Het weer in Duitsland lijkt op het Nederlandse weer. In Oost-Duitsland begint het landklimaat. In de zomer warmer en in de winter kouder. Maar door de climate change zijn de koude winters en bergen sneeuw in Duitsland verdwenen.

Zoals u weet is dit voor uw gezondheid het beste klimaat.

kopen in Duitsland
kopen in Duitsland

Rust, ruimte, natuur

De schitterende natuur: bergen , stuwmeren, en bossen trekken veel Nederlanders aan . Het Sauerland is een groot gebied in Duitsland om prachtig te wonen. De mooiste vakantieregio van Europa.

kopen-Duitsland
vakantiewoning kopen in Duitsland

Taal

Duitsers en Nederlanders en Belgen kunnen elkaar redelijk verstaan. Er is in Midden-Duitsland een gebied waar men de Friese taal spreekt. Dat is in Frankrijk, Spanje en Portugal wel anders. Redenen genoeg om uw vakantiewoning in Duitsland te kopen. Kopen in Duitsland.

kopen in Duitsland
kopen Duitsland


Internet

Kopen-Duitsland begint op het internet. Maar niet alles staat erop. U selecteert een streek en plaats. U bekijkt de prijzen. Ga eerst eens een tijdje iets huren in de omgeving. U huurt bij ons voor een maand een vakantiewoning voor 600,- per maand.

http://www.huisenaanbod.nl

https://www.ferienhausfrankenau.nl

Klimate Change

Feriendorf Frankenau ligt 450 meter boven de zeespiegel. Dus als de zeespiegel 6 of 10 meter stijgt hebt u daar in Feriendorf Frankenau geen last van. De prijzen van bouwgrond in veilige gebieden gaan explosief stijgen.