Winterberg Sauerland fietsenlift

Winterberg Sauerland 30.03.01

Winterberg Sauerland is voor Nederlanders het skigebied. Maar ook in de zomer is er veel te doen. Zoals mountainbike, rodeln, en wandelen. Zelfs waterskisport is in de buurt. Zie hierna.

Hotels, restaurants, terrassen en winkels. En vanaf het station in Winterberg kun je met lange roltrappen in het centrum komen. Dus met de auto naar de sleepliften in de winter. En in de zomer naar de fietsenliften in Winterberg Sauerland.

Appartementen

Winterberg is een welvarend gebied door het toerisme. En ondanks de Climate change gaat de uitbreiding door. Wij huren zelf regelmatig een appartement bij Hapimag. Info Hapimag zie hierna.

Een nieuwbouwproject in Winterberg. GebirgsRessort Winterberg Met een rendementsberekening voor de verhuur. Het idee is dat u met de verhuur een positief rendement kunt halen. Wij denken van niet.

Bikepark Winterberg : fietsspringen

Fiets duiken en springen

De skiliften zijn in de zomer fietsliften voor de mountainbikes. En dan de helling af.

Bikepark Winterberg
Bikepark

De kinderen gaan in de zomer naar de Bikeschule ! www.bikepark-winterberg.de

Met de FIETSENLIFT naar boven en met de fiets naar beneden.

Erlebnis KAPPE Winterberg

Winterberg Sauerland
Winterberg SauerlandErlebnis Kappe Winterberg

Op de Kappe is nog veel meer te doen. Gratis Speeltuin voor de kleintjes.

Gezellige speeltuin in Winterberg op de Kappe.
Kappi Winterberg Sauerland

PANORAMA uitzichten

Winterberg Sauerland
Hoogste terras in het Sauerland
Panorama

Hochsauerlandkreis

Der Hochsauerlandkreis ist ein Kreis im Südosten von Nordrhein-Westfalen. Im Sauerland. . Bron: Wikipedia

HAPIMAG Winterberg

In Winterberg zitten vakantieresorts, zoals Landal Greenparks, Roompot en Hapimag.

http://www.hapimag.com/de/resorts/countries/DE/6.html

Skigebieden in Winterberg
Hapimag resorts in winterberg Sauerland

Restaurant Hapimag

Hapimag ligt met Hassan Kadbi op koers. De 38 jarige CEO met Libanese roots spreekt Arabisch, Engels, Grieks en Duits. Hij studeerde International Hospitality and Tourism Management. Deed twaalf jaar ervaring op bij Hapimag voor hij in november 2016 de leiding van de grootste Europese aanbieder van woonrechten overnam.


Hapimag wordt vandaag gedragen door 110.000 aandeelhouders en 20.000 leden. Hapimag wijdt zich volledig aan hun behoeften en wensen onder leiding van voorzitter dr. Giatgen Peder Fontana en CEO Hassan Kadbi. Zo werd de nieuwe CEO Blog met succes gelanceerd. Hassan Kadbi is enthousiast over de bereidheid van aandeelhouders en leden om hun mening te delen over bepaalde thema’s en hierover het gesprek aan te gaan.

Daarbij kunnen de thema’s Next Generation – aandelen overdragen naar de volgende generatie –, aankoop van meer aandelen of nieuwe aandeelhouders op grote interesse rekenen. Een groot deel van de gasten in de resorts bestaat namelijk uit jonge gezinnen en koppels. Zij zijn tot nu toe nog geen aandeelhouder of leden, maar gebruiken wel regelmatig de woonrechtpunten van hun ouders, grootouders of vrienden. Hapimag concentreert er zich nu meer op om hen als toekomstige aandeelhouder of leden te winnen. Deze en andere activiteiten hebben ertoe geleid dat in de afgelopen maanden ongeveer 750 extra aandelen verkocht konden worden.

Concentratie op het kernproduct


De stijgende vraag naar nieuwe aandelen heeft ook de strategie bevestigt om zich weer te concentreren op het kernproduct, het aandeel. Zo wordt rekening gehouden met de wens van de Hapimag-community voor een eenvoudiger productpalet. Een Hapimag-aandeel was en is nog steeds geen feitelijk beleggingsproduct dat op de beurs wordt verhandeld. Integendeel: het staat voor het recht om in 16 landen vakantiewoningen op prima locaties te gebruiken. Met de internationaal ervaren Dirk Schiffner is sinds 2017 een nieuwe Chief Commercial Officer aan het werk om nieuwe klanten te winnen.

Tevreden gasten als beroep


CEO Hassan Kadbi stelt de tevredenheid van gasten centraal bij alle activiteiten van Hapimag. Het thema Gastvrijheid als beroep houdt hem al vanaf zijn 17e bezig. Op dat moment begon hij in Beirut aan zijn eerste baan in de toerismesector. Hij studeerde af in International Hospitality and Tourism Management en werkte in Libanon, Griekenland, Cyprus en in het Verenigd Koninkrijk. Twaalf jaar geleden ging hij aan de slag bij Hapimag. Hij begon als Resort Manager in het Hapimag Resort Bodrum in Turkije, het grootste resort. Daarna was hij enkele jaren als Area Manager verantwoordelijk voor Griekenland en Turkije en het resort Marrakech in Marokko. In 2013 werd hij Chief Resorts Officer en had hij de operationele leiding over alle Hapimag-resorts. Begin november 2016 benoemde de Raad van Bestuur Hassan Kadbi tot CEO van Hapimag AG.

Bobsleebaan Sauerland Winterberg Worldcup

U kunt in Winterberg in een echte bobslee stappen. Met een ervaren coureur gaat u het parcours van een echte bobslee meemaken.

Winterberg Sauerland
Bobsleebaan ook voor toeristen

Zomer rodelbaan

In Winterberg op de Kappe is een leuke zomer rodelbaan waar het hele gezin veilig een ritje kan maken.

Winterberg Sauerland
Rodelbaan Winterberg Sauerland

Hillebachsee Niedersfeld 8km van Winterberg

WaterSKI in Winterberg Sauerland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *